Airco-installateur voor bedrijven regio antwerpen

Een aangenaam klimaat in uw bedrijf? Heeft u een kapsalon, frituur, een kledingzaak, krantenzaak, advocatenkantoor of een andere zaak? Dan verdienen zowel uw klanten, uw personeel als uzelf een aangenaam binnenklimaat. Elke werkplek vraagt natuurlijk om een unieke aanpak. De expertise van AC Services garandeert u de juiste installatie voor uw bedrijf.

Mogelijkheden airconditioning

student-849824_1920

KANtoren

Een aangenaam binnenklimaat heeft een sterk positief effect op de productiviteit van uw werknemers. Bovendien zijn een groot deel van onze toestellen uitgerust met een filtratiesysteem om de luchtkwaliteit te optimaliseren. De kleinste deeltjes, bacteriën, allergenen en overige luchtvervuilers worden geëlimineerd. De lucht kan tot 99% schoner zijn met een airco van Daikin.

kleinhandel bedrijven

kleinhandel

Klant is koning. Een aangenaam binnenklimaat creëert een comfortabele omgeving voor uw klant. AC Services zorgt dankzij toestellen van Daikin met een strak design voor een ideale temperatuur en luchtvochtigheid in uw winkel zodat uw klant kan genieten van een optimale winkelervaring.

FDQ-C_01

horeca

Logeren, dineren of degusteren in een aangenaam binnenklimaat. Als hotelier, restauranthouder of caféuitbater wenst u uw gasten optimaal te verwennen. Het ideale binnenklimaat creëren helpt u daarbij al flink op weg. Onze Daikin-toestellen zorgen voor de ideale temperatuur en u zorgt voor de rest.

Air Purifier_Barbershop - South_Installation picture_004

diverse zaken

Ook bij de kapper, in een schoonheidssalon of in een sportschool is het juiste klimaat van belang voor het comfort van zowel de klant als het personeel. AC Services helpt uw bedrijf aan een feelgood-temperatuur in gelijk welke setting.

Onze producten

U kan kiezen uit verschillende Daikin-modellen: wandmodellen, vloermodellen of ingebouwde modellen. Voor een uitgebreid overzicht kan u terecht op onze productenpagina.

van professioneel advies tot installatie

Overweegt u als bedrijf een airco van Daikin te laten plaatsen? AC Services komt vrijblijvend ter plaatse om na te gaan wat de concrete mogelijkheden zijn. Wat uw noden ook zijn, wij zorgen voor een correct en professioneel advies.

Onderhoud van uw installatie

Door een regelmatig onderhoud blijft uw installatie optimaal werken, vermijdt u hogere kosten voor het herstellen van defecten, behoudt uw installatie een lager energieverbruik en geeft u ten slotte schimmels en bacteriën geen kans.

Herstellingen

Is er schade aan uw airconditioningsysteem of is het toestel in panne gevallen? De herstelling van uw Daikin-airco laat u best uitvoeren door een erkende aircospecialist. AC Services tracht steeds voor elk probleem de geschikte oplossing te vinden.

Airco nodig? Vraag een vrijblijvend plaatsbezoek aan

Wacht niet op een hittegolf, contacteer ons nu!

Of bel ons op 0497 18 42 73