Airco-installateur voor particulieren regio antwerpen

Een aangenaam klimaat in uw woning? AC Services staat u als professionele installateur van Daikin-toestellen bij bij de plaatsing en het onderhoud van energiezuinige airco’s. Samen met u zoeken we naar de ideale balans voor een comfortabele en gezonde leefomgeving. Daarbij houden we rekening met uw specifieke wensen en de mogelijkheden er plaatse.

Van professioneel advies tot installatie

Overweegt u als particulier een airco van Daikin te laten plaatsen? Uw wensen en noden zijn daarbij niet noodzakelijk dezelfde als bij uw buurman of collega.

AC Services komt daarom vrijblijvend ter plaatse om na te gaan wat uw wensen en de concrete mogelijkheden zijn.

Dit kan gaan van een enkel toestel in uw slaapkamer of woonruimte (splitsysteem) tot diverse toestellen verspreid over de woning (multisplitsysteem).

Wat uw wensen ook zijn, wij zorgen voor correct en professioneel advies, rekening houdend met een optimale klimatisatie, de esthetische afwerking van het project en uw budget.

Onderhoud van uw installatie

Om de levensduur van uw airco te optimaliseren, is een jaarlijks onderhoud aanbevolen. Een airco die regelmatig onderhoud krijgt, blijft optimaal werken en gaat langer mee.

Het laten reinigen van uw airco heeft bovendien nog andere voordelen:

 • Je vermijdt hogere kosten voor het herstellen van defecten. Via onderhoud kunnen problemen tijdig opgespoord en opgelost worden.
 • Je geniet van een lager energieverbruik. Airconditioning die goed werkt, heeft een lager energieverbruik. Dat heeft een positieve invloed op jouw energiefactuur.
 • Je profiteert van gezondere binnenlucht. Dankzij airco-onderhoud voorkom je dat bacteriën en schimmels zich in de installatie nestelen. Zo vermijd je slechte geurtjes en allergische reacties als gevolg van een vuil aircosysteem.
AC-Services_Website_Particulier_2

Herstellingen aan uw airco

Is er schade of een panne aan uw airconditioning systeem? De herstelling van uw airco laat u best uitvoeren door een erkende aircospecialist.

AC Services tracht steeds voor elk probleem de geschikte oplossing te vinden. U mag daarbij rekenen op een snelle service ongeacht of uw toestel(len) door AC Services werden geplaatst.

Airconditioningsystemen

wat zijn de mogelijkheden?

Lucht-lucht warmtepompen koelen en verwarmen uw woning met energie uit de lucht en slechts 20% elektriciteit. Dit is een uitzonderlijk energie-efficiënte manier om in uw woning het hele jaar door de perfecte temperatuur te bereiken.

Splitsysteem

 • Één ruimte: een binnenunit wordt op een buitenunit aangesloten
 • Verwarmt en koelt één ruimte
 • Eenvoudige plaatsing
 • Meerdere ruimtes = meerdere splitsystemen
 • Één woning kan voorzien worden van meerdere splitsystemen

Multisplitsysteem

 • Één systeem voor 2 of meer verschillende ruimtes in een woning
 • Meerdere binnenunits worden op een buitenunit aangesloten
 • Koelt en verwarmt verschillende ruimtes die afzonderlijk bediend kunnen worden
 • Heeft minder onderhoud nodig en is meestal eenvoudiger te installeren dan meerdere splitsystemen

Ongeacht het systeem kan u kiezen uit verschillende Daikin-modellen: wandmodellen, vloermodellen of ingebouwde modellen. Voor een uitgebreid overzicht kan u terecht op onze productenpagina.

Airco nodig? Vraag een vrijblijvend plaatsbezoek aan

Wacht niet op een hittegolf, contacteer ons nu!

Of bel ons op 0497 18 42 73