Over ac services

Wie zijn wij?

Andy en Kim zijn samen de zaakvoerders van AC Services.
Andy is een ervaren en gecertificeerd installateur van airconditioning en Kim is reeds lang zijn gedreven zakenpartner.

Beiden al jaren gebeten door de bouwmicrobe halen ze als ervaren en gemotiveerde professionals het beste in elkaar naar boven.
Daarnaast kan AC Services rekenen op een team van betrouwbare en ervaren medewerkers die elke dag het beste van zichzelf geven om van elk project een succes te maken.

AC Services wil graag het verschil maken. Dit laat zich voelen in een persoonlijke aanpak zodat de klant weet dat hij steeds op ons kan rekenen. Ook doorbreken we graag het cliché dat in de bouwsector alles erg lang moet duren. Een snelle services is voor ons dan ook erg belangrijk. Ten slotte maakt AC Services graag haar beloftes waar. Bij ons kan U rekenen op kwaliteitsproducten met een top afwerking.

Als we ons motto in een slagzin zouden moeten omschrijven dan is het: “Service met een gouden strik”.

Waarom ac services?

Als familiebedrijf gaat AC Services prat op een persoonlijke aanpak. De twee zaakvoerders Andy en Kim zijn uw vast aanspreekpunt doorheen het project. Een van de zaakvoerders komt zelf ter plaatse voor een eerste vrijblijvende bespreking, De zaakvoerders voeren zelf (mee) de werken uit, ze zijn uw contact bij vragen of opmerkingen en ze staan zelf in voor de nazorg.

Zo bent U gerust dat alles verloopt zoals besproken en dat de beloofde kwaliteit gewaarborgd wordt.

Omdat een efficiënte organisatie tot onze prioriteiten behoort en de planning in handen is van de zaakvoerders zelf, kunnen we zorgen voor een vlotte afhandeling van uw project. In de drukste periodes staan wij 7/7 voor onze klanten paraat zodat we de wachttijden tot een minimum kunnen beperken.

Als U voor AC services kiest dan kiest U voor kwaliteit en duurzaamheid.
Om onze klanten dit te kunnen bieden werken wij uitsluitend met de hoogwaardige producten van Daikin. De producten van Daikin bieden een lange levensgarantie, hebben een moderne look, zijn energiezuinig en ecologisch en hebben, indien U hiervoor opteert, een intelligent besturingsysteem (compatibel met smartphone, google alexa,…).

Onze gouden strik

Onze kwaliteitsgarantie beperkt zich echter niet tot de toestellen.

Wenst U uw binnentoestel aan het oog te onttrekken dan werken wij samen met een ervaren en betrouwbare partner die het door ons geplaatste toestel volledig kan inwerken (je ziet enkel de aanzuigrooster en de uitblaasrooster).

Wenst U uw buitenunit meer te integreren in uw tuin of op uw terras? Dan bieden wij u overkappingen aan in hout of aluminium, hoogwaardig afgewerkt.